maanantai 24. heinäkuuta 2017

How I Met My Söps: Osa 3/3

Tämän piirtämiseen kului aikansa, mutta tässä 21 sivua myöhemmin se lopulta on: viimeinen osa siitä, kuinka tapasimme Donin kanssa (ei, en vieläkään osaa tiivistää, anteeksi ;_;). En ota vastuuta minkäänlaisesta henkisestä diabeteksestä, jota tämä merkintä saattaa aiheuttaa. Välillä tuntui kuin piirtäisi jotain shōjomangaa :--D Jos aikaisemmat osat ovat menneet ohi, kannattaa lukea ensin How I Met My Söps: Osa 1 ja How I Met My Söps: Osa 2.


(Meidän joukkue muuten oikeasti voitti sen suunnistuksen, hurraa Oulu!)
Jonkin aikaa myöhemmin autokeskusteluja Siljan kanssa:

(Kuului siihen porukkaan fysiikan opiskelijatkin, hups.)

:3
En kykene sanoin kuvailemaan kuinka iloinen olen, että sain tämän vihdoinkin valmiiksi. Ei oikeasti ollut tarkoitus, että tämä olisi paisunut näin pitkäksi, mutta siinä missä kaksi aikaisempaa merkintää käsittelivät viikonlopun ja viikon mittaista ajanjaksoa, niin tähän piti saada mahdutettua kaikki tärkeimmät pointit useamman kuukauden ajalta. Olin asettanut itselleni deadlinen näiden Donin esittelymerkintöjen valmiiksi saamiseksi heinäkuun loppuun, joten viimeisin viikko tuli piirrettyä aika raivolla. Suuret kiitokset Chaskalle ja Donille, joiden kanssa on tullut lähdettyä kotoa varta vasten piirtämään yhdessä. Vertaistuen avulla saa paljon enemmän aikaiseksi!

Vedettiin eilen Donin kanssa kevyt 10 tunnin piirtomaraton (välissä oli sentään pizzatauko).

Yliopiston opiskelutilassa on kesäisin hyvä käydä piirtelemässä, kun siellä on ihan autiota. Lukuvuoden aikana noita kuutioita ei ole ikinä vapaana, mutta nyt saa ihan valita mihin laatikkoon tahtoo parkkeerata raapustelemaan :D

Niin tosiaan, miksi deadline oli juuri heinäkuun lopussa? Koska 2.8. mulla alkaa reilu viikon loma töistä ja suunnataan Donin kanssa reissulle Kosovoon! Oon ihan vähän innoissani, ei ehkä ensimmäinen paikka, jonne olin ajatellut lähteväni. Halusin Donin esittelyt pois alta, jotta voin keskittyä ajantasaisempiin asioihin ja reissumerkinnän piirtämiseen.

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että teit tän loppuun! Oli kiva ja mielenkiintoista lukea. Mukavaa, kun on löytyny omista piireistä miellyttävä ihminen.

  Se, miten parisuhteessa käyttäytyy, riippuu kyl tosi paljon myös kumppanista. Eksä oli aika söpöilijä niin sen kanssa tuli söpöiltyä paljon, keksittyä tyhmiä lempinimiä ja hellittelynimiä ja muutenkin olemalla sellanen ällö. :D Nykyinen ei ole yhtään tollanen verbaalisesti vaikka tykkääkin halia ja olla fyysisesti läsnä, vaikka eksän kans käyttikin paljon kaikkia rakasta, kultaa yms. nykyisen kanssa ei oikeastaan ikinä. Jos toinen on selkeästi tietynlainen, sitä itse helposti luiskahtaa siihen mukaan, mikä ei tietenkään ole huono juttu. Se vaan voi sitten näyttää oudolta jos ei ennen ole ikinä käyttäytynyt niin. Sopiva ihminen vaan voi saada senkin puolen sitten esiin, ja toisenlainen ihminen piiloon. :P En kaipaa söpöilyä nykyisessä suhteessa kun nykyinen ei vaan ole sellainen, mutta ei se myöskään eksän kanssa haitannut yhtään.

  VastaaPoista
 2. Kiitoos! Oli itelläkin aika suoriutunut olo, kun nämä sarjikset sai lopulta valmiiksi :D en halunnut, että ne jäävät kovin pitkäksi aikaa roikkumaan, koska sitten ne saattavat herkästi jäädä kesken.

  Tuo on kyllä aivan totta :D mulla oikeastaan vain yhden exän kanssa on ollut varsinaista söpöilyä. Toisen ihmisen söpöilyalttius vaikuttaa paljon, mutta samaten toki myös se, onko itse valmis söpöilemään. Kuulostaa siltä, että sulla on sitten ihan hyvä tilanne, jos sitä ei kuitenkaan kaipaa ja noin on hyvä :3 tärkeintähän on, että ne tarpeet kohtaa. Muistan, kun yhden exän kanssa oli välillä todella raastavaa, kun se ei tykännyt söpöillä yhtään koskaan ja ite ois kyllä tahtonut. Onneksi Donin kanssa ollaan tässä samalla aaltopituudella :--D

  VastaaPoista
 3. Etkö ookkaan enää journalisti? Mitä tapahtui mikä sai vaihtamaan alaa yms?

  VastaaPoista
 4. Kiva että oot päivitellyt pitkästä aikaa, toivottavasti seuraava päivitys ilmaantuu pian, näitä on aina mukava lueskella! :) Aina viihdyttävää, oli aihe mikä tahansa. Ja tosi kiva, että on löytynyt tuollainen ihminen jonka kanssa tulee noin hyvin juttuun. Varsin romanttinen tarina ^^

  VastaaPoista